Visie

Visie

Waarom?  Omdat we alles met hart en ziel doen!

Ons team gelooft er heilig in dat dansen mensen dichter bij elkaar brengt, gelukkiger maakt. Dans laat mensen zichzelf ontdekken, ontplooien, ontwikkelen.  Het is een unieke manier om met jezelf te praten, het is een heerlijke manier om je energie op te laden of net kwijt te raken, het is haast therapeutisch en meditatief tegelijkertijd, maar het meest van alles: dans is fun!

 

Wij willen met Time To Dance ervoor zorgen dat iedereen zich optimaal kan gaan ontdekken binnen zijn/haar groeipotentieel en intentie.  Samen met onze gedreven docenten zorgen we ervoor dat we een solide basis hiervoor kunnen bieden. We hechten veel aandacht aan kwaliteitsvolle lessen waar danstechnieken op een pedagogisch verantwoorde manier correct aangeleerd worden. Zo hebben dansers voldoende bagage om eventueel het professionele circuit aan te vatten. Naast de danstechnische scholing, vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, zich goed voelt in onze dansstudio. Via dans willen we kinderen laten ontwikkelen op motorisch, cognitief en dynamisch affectief vlak. Speciale aandacht gaat uit naar het winnen aan zelfvertrouwen, zichzelf leren presenteren, zich expressief durven uiten en leren samenwerken. In onze dansstudio gaat het niet enkel om dans, het is een plaats waar passie en bewondering elkaar ontmoeten, waar je aan het dansen raakt en het dansen jou raakt.

We proberen tal van opportuniteiten aan te bieden zodat onze dansers ook daadwerkelijk praktijkervaring op doen: van Bengelpop tot Tomorrowland, van een klein evenement tot een show in Doha (Qatar), van Rode Neuzendag tot festivals… Ons team zoekt mogelijkheden om de leerlingen een zo boeiend mogelijke ontdekkingsreis in dansland te bieden.

[/vc_column_text]

  • Voor iedereen
    Voor iedereen
  • Voor iedereen

    Bij Time To Dance kan je terecht voor danslessen in verschillende stijlen en op alle niveaus. We kijken er naar uit om ook jou te verwelkomen!

[/vc_column][/vc_row]

WhatsApp Stuur ons een WhatsApp bericht...