Time To Dance Cheer Academy

Time To Dance Cheer Academy

Time To Dance startte vanaf september 2018 met een Cheer Academy. Kinderen die er van dromen om cheerleader te worden, bieden we de kans aan om specifieke lessen te volgen. Ze zullen worden opgeleid om later (vanaf 17 jaar) deel uit te kunnen maken van het Cheer Team, dat o.a. de interlands van de Belgische Handbalploeg en de matchen van de Limburg Shotguns (American Football) verzorgt, alsook events zoals heel wat urban run’s, feestelijke openingen van gebouwen, sportwedstrijden indoor en outdoor, … Vanaf 8 jaar worden de kinderen toegelaten. De lessen zullen opgesplitst worden in verschillende leeftijdsgroepen/niveau’s. Een les bestaat niet enkel uit danselementen met pompons, maar ook uit stunts en acrobatieën.
Ervaring is niet vereist, een goede motivatie en veel enthousiasme wel. Wij kijken er alvast naar uit jullie te verwelkomen!

Leeftijdsgroepen

Groep 1: 3de tem 6de lj
Les op woensdag van 15u00 tot 16u00

stunttraining op zondag van 10u30 tot 11u30

Groep 2: vanaf 1ste mb
Les op woensdag van 16u00 tot 18u00

stunttraining op zondag van 10u30 tot 11u30

Groep 3: Cheer Team A – Selectie
Training op zondag van 11u00 tot 13u00

 

Waar?

Alle lessen gaan door in de danszaal van Sporthal De Weyer, Oud Mersenhoven 15 C, 3720 Kortessem. (Er is voldoende parking aan de sporthal.)

De lessen starten op woensdag 13 september 2022. De eerste les is een gratis proefles, iedereen welkom!

 

Meer info

het lesgeld bedraagt 90 € per semester (eerste semester: september tot en met januari, tweede semester: februari tot en met juni) voor 1u les (Cheerleaden 1), en 115 euro voor de les van 2 uren (Cheerleaden 2) en 90 euro voor de stunttraining.

Pomponnen aan te kopen bij Time To Dance zodat elke cheerleader in onze dansstudio dezelfde kleur heeft om op te treden.

Inschrijven kan via ‘inschrijvingen’ onder menubalk ‘Informatie’.

WhatsApp Stuur ons een WhatsApp bericht...