Lessenrooster

Lessenrooster

SEIZOEN 2021 – 2022

Het dansseizoen start vanaf maandag 13 september 2021. De lessen lopen t.e.m. 5 juni 2022.

Een gratis Proefles volgen?

Alle nieuwe leden en leden die een gratis proefles wensen te volgen (omdat ze die stijl niet volgden vorig seizoen), kunnen zich aanmelden via info@timetodance.be.

Belangrijke mededelingen : 

  • De nummers in de eerste kolom van het lessenrooster duiden de locaties aan:

1 = Danszaal Sportpark De Weyer, Oud Mersenhoven 15C te 3720 Kortessem

2 = Sporthal Basisschool De Trootrakkers in Vliermaalroot

3 = Sporthal Sportpark De Weyer, Oud Mersenhoven 15C te 3720 Kortessem

  • Les Rock ’n Roll voor alle kinderen van de lagere school kan enkel gevolgd worden als extra les met als verplichte basisles Jazz of klassiek ballet, behalve voor jongens. Zij kunnen wel enkel Rock ’n roll als les kiezen. Voor leerlingen vanaf het eerste middelbaar is dat geen voorwaarde meer maar wordt wel aangeraden.
  • Er wordt niet toegestaan om les te volgen in een groep waar niet voor ingeschreven is, ook niet éénmalig. Uitgezonderd de gratis proeflessen na aanvraag.
  • Tijdens de schoolvakanties gaan de lessen niet door, wel de vrije training Rock ’n roll op woensdag van 20u tot 21u30. De eerste zaterdag en zondag van de vakantie gaan de lessen wel nog door. Ook op feestdagen is er geen les.
  • Voor de showteams/wedstrijdteams kan enkel ingeschreven worden na selectie. De betrokkenen worden hiervan via mail op de hoogte gebracht.
  • Voor de les Rock ‘n roll Extra kan enkel ingeschreven worden indien je danspartner ook de les kan volgen.
  • Vanaf 30 mei 2021 tem 5 juni 2022 hebben we op de normale uren een proeflessenweek, waar iedereen een andere dansstijl gratis kan proberen. Vriendjes/vriendinnetjes/familie/… iedereen is welkom!

 

 

WhatsApp Stuur ons een WhatsApp bericht...