Inschrijvingen

Inschrijvingen

Welkom! Super leuk dat je je komt inschrijven in onze dansstudio!

 

Om je inschrijving te doen, klik op onderstaande link. Hou je betaalgegevens bij de hand want de betaling is onmiddellijk gekoppeld aan de inschrijving. Kortingen die je krijgt door het volgen van meerdere lessen of pakketten worden in dit systeem automatisch verrekend.

 

BELANGRIJK! Al de leden +13 jaar waarvoor vorig dansseizoen geen outdoor inhaallessen georganiseerd werden omwille van Covid (organisatorisch niet haalbaar), krijgen een code toegestuurd die ingegeven moet worden bij de inschrijving. Het bedrag dat je nog te goed hebt van vorig seizoen wordt op die manier terug bezorgd. WACHT dus met inschrijven tot je die code persoonlijk in je mailbox ontvangen hebt.

 

Het gaat om volgende groepen: Jazz/Modern 11 (ma 20u, les van Nele), Jazz/Modern 13 volwassenen +40j (di 19u30, les van Mieke), Showdance Ladies +25j (di 20u30, les van Mieke), Hip Hop 2 + 3 (enkel de +13jarigen, les op do van Thomas), Jazz Techniek 3 (vr 18u30, les van Mieke), Jazz/Modern 12 (vr 20u30, les van Mieke).

 

Wil je graag eerst een gratis proefles volgen? Dat kan! Als je het leuk vond, kan er daarna ingeschreven worden voor de lessenreeks. Voor deze gratis proefles moet je niet op voorhand inschrijven.

 

Inschrijven nieuw dansseizoen:

https://form.jotform.com/timetodance/TTD-Inschrijvingsformulier-Sem-01

 

Alvast bedankt voor het vertrouwen en veel dansplezier!

WhatsApp Stuur ons een WhatsApp bericht...