Time To Dance traint team in Doha, Qatar

Time To Dance traint team in Doha, Qatar

/

North Oil Company // The Planners / Architect of EMOTION

 

Afgelopen november, in voorbereiding voor de koude winter die ging komen, zocht Mieke het warme zonnetje van het Midden Oosten op.  Niet voor vakantie, maar om ter plaatse een dansteam op te leiden tot een TTD team met een wel zeer uitzonderlijke stijl: LIGGEND DANSEN!  In opdracht van The Planners en naar een concept van Architect of EMOTION, met wie we al sinds de Special Olympics regelmatig samenwerken, diende met een lokaal team een choreografie te worden uitgewerkt liggend op de grond en voor het publiek zichtbaar via een schuin opgestelde spiegel, waardoor het mogelijk wordt om mensen optisch te laten vliegen.

 

De uitdaging voor TTD bestond erin een team van lokaal talent op 48 uur te leren kennen, binnen hun talent en beperkingen een choreografie aan te maken én deze ingestudeerd te krijgen voor de show en dit alles in een park, bij een brandende zon van 35°C.

 

Het was een pittige opdracht, maar de dansers van BEATS & BYTES NEW BREED hebben  een schitterende job gedaan en zijn dus nu als het ware ons eerste TTD Team in het Midden Oosten

 

 

Onze laatste repetitie voor de show:

 

 

 

WhatsApp Stuur ons een WhatsApp bericht...