Een geweldige prestatie gaat op zijn beurt ‘Down Memory Lane’: Bravo!

Een geweldige prestatie gaat op zijn beurt ‘Down Memory Lane’: Bravo!

/

Proficiat aan al onze enthousiaste dansers die dit weekend vol energie het beste van zichzelf lieten zien op het podium in de C-Mine in Genk!

Wat een klasse! We zijn erg trots op jullie prestatie op en naast het podium tijdens onze 3 dansvoorstellingen ‘Down Memory Lane’! Moe maar voldaan blikken we terug op een fantastisch weekend boordevol dansplezier! De stralende gezichten spraken boekdelen, en wat hebben jullie weer veel bijgeleerd op een jaar tijd!

 

Ook backstage lieten jullie een professionele indruk na: razendsnelle kledijwissels/make-up wissels/haartooiwissels door elkaar te helpen, attributen vlot op- en afbrengen, veiligheidsregels in acht nemen bij de changementen van schermen en coulissen, … en toch rust bewaren … alsof jullie al jarenlange ervaring hebben in theater! Op het podium hebben jullie ons heel wat ontroerende momenten bezorgd, jullie performance heeft ons echt geraakt! Bedankt voor jullie inzet en engagement en geniet nog na van deze fantastische momenten!

 

Speciale dank aan onze docenten: jullie hebben hard met de dansers gewerkt, veel geduld gehad en prachtige choreo’s aangeleverd! Bedankt Nele voor het spelen van de hoofdrol en de extra tijd/energie die je hiervoor investeerde: you did a great job! En dan de groep die het publiek niet ziet maar achter de schermen ongeloofelijk straf werk verricht: het schitterend backstage team! Erik voor de technische productie, Steven en Cédric (beelden in voorstelling + video-opname en montage), Stef voor het geluid en de beeldprojectie, Steve voor de foto’s die in de voorstelling gebruikt werden, Raf voor de belichting, Tuur/Tim voor de trekkenwand, Sense voor het leveren/inregelen van de projectoren, ons geweldige Make up team Mikim fx art studio, Evert voor de ticketing, Cindy en Anne voor de coördinatie van de groepen en kledij, ouders die op de kinderen pasten, onze decor- en attributenbouwers, onze naaisters, dansers die hielpen met omkleden van kids of aan de inkom hun steentje bijdroegen, en ons afbraakploeg.

 

 

 

WhatsApp Stuur ons een WhatsApp bericht...