Booking

Booking

Time To Dance biedt met zijn verschillende dansteams een ruim aanbod van boeiende acts voor uw evenementen. Daarnaast zijn er de eigen creaties die een unieke beleving vormen. Wenst u maatwerk, dan heeft u met Time To Dance ook een sterk en talentvol team om uw wensen te realiseren.

Interesse in één van deze projecten?
Stuur dan snel een berichtje

Time To Dance biedt u heel wat interessante dansconcepten aan voor uw feesten, evenementen, open-deurdagen,  voorstellingen… en zelfs projecten op maat, nationaal én internationaal.

Een overzicht:

 • Show Teams
  Show Teams
 • Show Teams

  Show Team Junior Crew - Youth Crew - Adult Crew

  Met onze drie teams (Showteam Junior Crew – Youth Crew – Adult Crew) kunnen we op elk feestje een geschikte dansact neerzetten. Het is ook mogelijk om een showchoreografie te laten maken op uw eigen muziek of in een bepaald thema, dat door onze dansers gebracht wordt. Wil je graag wat acrobatisch stuntwerk, dan staat ons acrobatisch Rock ‘n Rollteam klaar om u te laten genieten van een adembenemende performance.

“Wat een energie!!  Onze gasten hebben echt van jullie demonstratie genoten!”

 • Acro Rock Team
  Acro Rock Team
 • Acro Rock Team

  Acrobatisch Rock 'n Roll Team

  Wil je graag wat acrobatisch stuntwerk, dan staat ons acrobatisch Rock ‘n Rollteam klaar om u te laten genieten van een adembenemende performance. Door hun ervaring op Europese Kampioenschappen en Wereldkampioenschappen mogen jullie kwaliteit van de bovenste plank verwachten!

 • Acro Gym Team
  Acro Gym Team
 • Acro Gym Team

  TTD - Acro Team

  Zoek je voor een event een geschikte, spectactulaire act dan kan ons Acro Team geboekt worden. We ontwikkelen verschillende acts gebruik makend van bepaalde props zoals een grote kubus, ladders, … of gewoon een duo act of trio act zonder attributen.

 • Dansinitiatie
  Dansinitiatie
 • Dansinitiatie

  Dansinitiaties op uw retro of thema feest

  Ben je voor een feestje (bedrijfsfeest, verjaardagsfeest,…) een thema – avond, een festival (retrofestival, kidsfestival,…), … op zoek naar een sfeervolle dansinitiatie, dan zullen gediplomeerde docenten zorgen voor een kwaliteitsvolle initiatie op maat van jullie doelgroep. De verschillende dansstijlen worden met de nodige animo vertolkt. Dansstijlen waarin onze docenten gespecialiseerd zijn, zijn moderne dans, jazzdans, showdance, musical, streetdance, body drum (lichaamspercussie), Cheerleaden, Country, Rock ‘n Roll en Boogie woogie. De tijdsduur mag je zelf bepalen maar moet minstens 45 minuten zijn.

   

  Wil je de leerlingen van jouw school laten genieten van de expertise van onze dansdocenten? We komen met veel plezier verschillende dansstijlen doceren tijdens een sportdag of als extra dansinitiatie. Indien gewenst kan het opengetrokken worden naar een muzische activiteit.

 • Demo Shows
  Demo Shows
 • Demo Shows

  Demo shows eventueel met live band

  Voor de retrofeestjes bieden we een speciale formule aan. Je kan een initiatieles in de desbetreffende stijl boeken met een live band. Deze professionele muzikanten zullen die tijd helemaal doen herleven! Via hun muziek uit die tijd met een schitterende eigen bewerking zal het publiek een swingende avond beleven! De geleerde dans kan gedanst worden op de live muziek. Als kers op de taart zal er door onze dansers een spectaculaire demonstratie gegeven worden.

“Het was geweldig jullie enthousiaste team erbij te hebben!  Onze gasten hebben er echt van genoten!  Tot volgend jaar.”  (Frank V. organisator)

 • Flash Mob
  Flash Mob
 • Flash Mob

  Verras met een mega-choreografie met uw eigen mensen

  Een flash mob is een concept van ‘verrassingsdans‘, waarbij op een onverwacht moment op een niet evidente plaats schijnbaar spontaan een grote groep mensen samen een choreografie start.  Een uiterst leuke activiteit om met uw vereniging of bedrijf te doen op een feest, of zelfs als stunt voor de opening van een winkel of bij een publieke viering.

  Time To Dance kan jullie een kant-en-klare choreografie aanbieden. Bij het boeken van een flashmob krijgt u een repetitie met uw deelnemers van ongeveer 2u, de video met de choreografie van de flashmob en de CD met de muziek. Wij zorgen voor de ondersteuning, lesgevers en indien gewenst nog extra dansers om het totaal plaatje aan te vullen.  Absoluut een hele beleving!

 • Workshops
  Workshops
 • Workshops

  Time To Dance Workshops of Technische Clinics / Master Classes

  Onze docenten hebben ook ervaring in het geven van dansworkshops en technische clinics in dansclubs/dansfederaties/dansorganisaties. Vraag gerust na welke items (bv partnering/lifttechnieken, techniekscholing jazz/modern, hip hop, didactische workshop met accent op logische opbouw van danstechnieken, …) jullie concreet behandeld willen zien. Dit kan bij ons in huis, of op locatie.

“Ik dans al jaren, maar nooit had ik gedacht dat ik op zo’n korte tijd nog zoveel kon bijleren” (Betty VDP, deelneemster aan Clinic)

 • @ School
  @ School
 • @ School

  Time To Dance @ School

  Indien je de leerlingen van jouw school graag een extra uitdaging op dansant vlak wil geven, geef hen de kans om een geweldige ervaring op te doen via ons dansproject. Een op maat gemaakte choreografie wordt aangeleerd tijdens verschillende sessies in jullie school tijdens de middagpauze of tijdens muzische vorming.  Nadien mogen de leerlingen de choreografie performen op een podium samen met een artiest: zanger, beatboxer, basketbalspeler van HLimburg United, … afhankelijk van het gekozen thema. Daarenboven krijgt de ingeschreven basisschool ook een massadans aangeleerd voor heel de school. Deze kan gebruikt worden op hun schoolfeest. Voor meer informatie kan je mailen naar info@timetodance.be en komen we het eventueel presenteren in jullie school.

Time To Dance Speciale Projecten

Bent u professioneel organisator, ook dan kunt u op ons beroep doen voor de dans ondersteuning van uw projecten voor theater; televisie, evenementen, festivals of eender welk speciaal project en dit niet enkel in België maar wereldwijd.
 • Acrobatie
  Acrobatie
 • Acrobatie

  Time To Dance Acrobatic Shows

  We begeleiden en trainen ook specifieke acrobatische teams en acts voor evenementen.  Zowel de ontwikkeling als de realisatie en begeleiding worden hier voor onze rekening genomen en gebracht tot een mooi visueel spektakel moment.  Zo stonden we al in voor de ondersteuning van de elastic pole acts op MainStage Tomorrowland tijdens Amicorum Spectaculum (2017) en de acrobatische act van ‘The Phonos’ op de Budweiser Tiesto videoclip/live show.

 • Evenementen
  Evenementen
 • Evenementen

  Time To Dance voor (bedrijfs)evenementen

  Organiseert u een evenement voor uw bedrijf, of bent u misschien professioneel organisator?  Dan kan Time To Dance u ook bijstaan met de ontwikkeling op maat van dans acts.  Hiervoor beschikken we over de talenten én de juiste contacten voor kostuums, accessoires etc.

“Dank je wel voor de opnieuw fijne samenwerking en mooie creatie.  Onze klant Agfa Gevaert was zeer tevreden met de onthulling van de boom.  Hoe je met zo’n klein moment en drie dansers toch zo’n mooie emotie kan maken.  Bedankt voor het perfect uitwerken van het concept.”  (Steven M., Architect of EMOTION voor Event Masters)

 • TV Productie
  TV Productie
 • TV Productie

  Time To Dance voor Televisie

  Ook voor TV productiehuizen en zenders heeft Time To Dance al de nodige projecten uitgewerkt.  Zo zijn we al sinds het begin partner voor de Rode Neuzen actie van Medialaan en haar partners.  Van acts tot grote groepen voor figuratie, flash mobs etc.  Heeft u een project, vraag ons gerust waar we kunnen helpen.

 • Producties
  Producties
 • Producties

  Time To Dance Speciale Projecten

  Wenst u echt iets spectaculairs of een volledige show, dan hebben wij betrouwbare en zeer (wereldwijd) ervaren partners in artistieke directie en regie die we u kunnen voorstellen ter versterking van uw team.  Samen met deze teams realiseerden we al tal van zeer grote producties.  Een mooi voorbeeld is de show voor The Gathering op DreamVille, in opdracht van ID&T Tomorrowland voor AB InBev en VICE waar een live show tegelijkertijd als videoclip/dienen moest dienen.  Het lijkt een eenvoudige combinatie maar wetende dat je maar één keer al de mensen samenkrijgt, dat er geen kans is om zaken te herdoen, moet alles vanop de eerste show juist zitten, alle camerashots gemaakt zijn etc.  Een uitdaging die tot een goed einde werd gebracht door een sterk team.

Commercial Budweiser 'Infected by' TIESTO

A production by ID&T Tomorrowland in artistic direction of Architect of EMOTION / The Cintamani Stone for AB Inbev & VICE

“Just as the festival closes, I want to say thank you for working so hard and pulling together a massive event that will reverb around the world. ” (David Lopez, VICE New York on the collaboration for the TIESTO Budweiser show at DreamVille Tomorrowland, 2016)

 • Wereldwijd
  Wereldwijd
 • Wereldwijd

  Time To Dance Internationale projecten

  Time To Dance ging met de partners ook al internationaal projecten ondersteunen, met ons eigen talent of door het lokaal opleiden van mensen .  Zo werd er reeds in Texas gewerkt aan de opening van het race seizoen en waren we in Doha, Qatar voor een opvallende act voor de family day van North Oil Company.  Hiervoor werd een lokaal hip hop team opgeleid tot en Time To Dance Crew.

WhatsApp Stuur ons een WhatsApp bericht...